Általános Szerződési Feltételek

 

gl0w.org webáruházban megjelenített termékek kizárólag a Webáruházon keresztül, online rendelhetőek meg, futár által történő házhoz szállítással vagy személyesen a megrendelő, vagy meghatalmazottja általi átvétellel,

http://gl0w.org/aruhaz.html

webcímen. A fenti címen keresztül történt rendelésleadással a jelen dokumentumban leírt feltételek szerint vásárlási szerződés jön létre az Eladó és a rendelést leadó (Megrendelő) között. A Webáruházban mindenki vásárolhat, aki megerősíti megrendelését és elfogadja a jelen dokumentumban leírt feltételeket. A Megrendelő a rendelés adatait összesítő "MEGRENDELEM" gomb megnyomásával fogadja el a szerződés feltételeit. A gl0w.org webáruház minden érvényes rendelésről rendelésigazoló e-mailt küld.


A weboldalunkon található tartalom pontosságáért, megbízhatóságáért, teljességéért és az ezekből eredő közvetlen vagy közvetett károkért vállalkozásunk nem felel. Az esetleges elírási, megjelenítési és egyéb technikai hibákból eredő károkért nem vállalunk felelősséget. Tekintettel arra, hogy az Internet nyílt, biztonságosnak nem tekinthető hálózat, az elektronikus formában továbbított üzenetek megsemmisülése, késedelmes megérkezése, egyéb hibája miatt beálló károk tekintetében minden kártérítési felelősséget kizárunk.

A weboldalunkon található árak tájékoztató jellegűek, a mindenkori beszerzés függvényében változhatnak. A termékekre vonatkozóan megjelenített árak tartalmazzák a törvényben előírt 27%-os ÁFA-t, azonban nem tartalmazzák a házhoz szállítás díját.


Előzetes értesítés nélkül módosíthatjuk a jelen weboldalon található anyagokat és szolgáltatásokat, vagy a bennük részletezett termékeket és árakat.

A weboldalunk tartalma eltérő megjelölés hiányában az üzemeltető szellemi alkotása, mely így csak bizonyos törvényi korlátok között használható fel. A weboldalunkon található anyagokat a felhasználó nem jogosult módosítani. Ezen anyagok más weboldalakon, illetve számítógépes hálózati rendszerekben való bármilyen célú felhasználása tilos. A weboldalunkon található anyagok szerzői jogi védelem alatt állnak és azok bármely, engedély nélküli felhasználása szerzői jogi és egyéb jogszabályokba ütközhet és kártérítési, illetve büntetőjogi felelősséget vonhat maga után. A termékleírások tartalma - módosítás nélkül, a termék és a gyártó pontos megjelölésével - szabadon másolható, illetve közzétehető.

Az áruház kezelése
Az áruházban Ön rendelés feladása nélkül is tájékozódhat termékeinkről. Ebben az esetben adatainak megadása nem szükséges. A kívánt termékre kattintva részletes leírást kap. Itt választhat a termékek közül, láthatja az árát, leírását, képét, illetve itt rendelheti meg a terméket. Amennyiben szeretne más termékeket is megtekinteni, az áruház minden oldalán megtalálható kezelőgombok segítségével böngészhet tovább.

A rendelés menete
Érvényes rendelést a szállítási és számlázási adatainak megadásával adhat fel. Az adatlapot értelemszerűen ki kell tölteni.
Az áruházi szoftver automatikusan kiszámítja a megrendelt termékek vételárát és a fizetendő szállítási díjat. Ezután az Ön által megadott emailcímre egy levelet küldünk, amely tartalmazza a megrendelés összesítését. A vevő köteles a kiszállítás időpontjában a csomagot tételesen ellenőrizni és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni. Ezt követően hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni. Amennyiben kiszállítás során a csomag átvétele sikertelen, ennek tényéről a kézbesítő értesítést hagy.

Fizetési módok
A számla az áruval együtt érkezik.

A megrendelt termék fizetésének módja

  • Banki előre utalással történő teljesítés: ha már visszaigazoltuk az Ön megrendelését, akkor a visszaigazoló e-mailben megtalálja a bankszámlaszámunkat és a megrendelésszámot, amelyre hivatkozni kell az átutalás megjegyzés / közlemény rovatában. Amennyiben az átutalt összeget jóváírják a bankszámlánkon, csak ezt követően adjuk fel a futárszolgálattal a terméket.
  • Személyesen történő teljesítés: Ez esetben Ön az üzemeltető székhelyén/telephelyén forintban fizeti meg a termék vételárát, vagy készpénzben.

A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számlát a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a kézbesítő előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés, vagy hiány esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni


Adatvédelmi tájékoztató
Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk. Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el. A rendelkezésére bocsátott személyes adatokat bizalmasan kezeljük, és nem adjuk ki kívülálló harmadik személy számára, kivéve abban az esetben amennyiben az alvállalkozó számára (pl: futárszolgálat) a megrendelés kézbesítéséhez ez szükséges.

 

Garancia - vásárlók jogai
A hiánytalanul és sértetlenül visszaküldött termékekre érvényes. Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 117/1991. (IX.10.) sz. Kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.

Elállás joga: Megrendelése során Ön élhet a 45/2014. Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával. Többszöri elállás esetén a Megrendelőt a gl0w.org webáruház kizárhatja vásárlói közül.

Méret-csere esetén a Megrendelőt terhelik az áru visszaszállításával és újbóli kiküldésével kapcsolatban felmerült költségek.
Az Eladó a hatályos fogyasztóvédelmi jogszabályoknak megfelelően kizárólag abban az esetben köteles a vételárat a Megrendelő részére visszafizetni, ha a terméket nem tudja a Megrendelő számára megfelelő termékre kicserélni.


A weboldal használatával Ön ezeket a feltételeket kötelezőnek fogadja el és az oldal használata a feltételek elfogadását jelenti az Ön számára! Jelen dokumentumban foglaltak be nem tartásával szerződésszegést követ el, melyért jogi felelősséggel tartozik. Megrendelő vállalja, hogy az általa jóváhagyott rendelést tartalmazó küldemény átvételéről és kifizetéséről gondoskodik. Amennyiben a termék átadása-átvétele a Megrendelő hibájából meghiúsul, az ebből eredő többletköltséget a Megrendelő megtéríti a gl0w.org webáruház számára!

A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a Ptk (2013.évi V. törvény), fogyasztói szerződéseknél a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. kormányrendelet rendelkezései az irányadók.

Köszönjük, hogy meglátogattad honlapunkat!

kövess minket a közösségi médián!

 

#világíts

 

 

Honlapot tervezte: Áron @ GL0W

ÁSZF